Geurlampen vernietigen coronavirusdeeltjes tot wel 97%!

Recent onderzoek heeft uitgewezen dat het IPA in Ashleigh & Burwood katalytische geurlampen bijdragen aan de bestrijding van het corona virus. De technologie in de lampen bestrijden de coronavirusdeeltjes in de lucht tot wel 97% en op oppervlakken tot wel 60%. De Fragrance Lamp vernietigt ongewenste geurtjes, zuivert en reinigt de lucht in de omgeving en laat daarna uw favoriete geur van Ashleigh & Burwood in de ruimte achter.  Deze methode van lucht reiniging en zuivering stamt uit de 19e eeuw waar het in ziekenhuizen werd gebruikt om de lucht te zuiveren van vieze geurtjes en bacteriën.

c8f076_89f1affd12ff4514a6870ed32d0cb2eb_mv2
c8f076_9a23ee6742f2458cadad65131a713d4f_mv2
PlayPause
c8f076_89f1affd12ff4514a6870ed32d0cb2eb_mv2
c8f076_9a23ee6742f2458cadad65131a713d4f_mv2
previous arrow
next arrow

Ashleigh & Burwood geurlampen

vernietigen coronavirusdeeltjes tot wel 97%!

Recent onderzoek heeft uitgewezen dat het IPA in Ashleigh & Burwood katalytische geurlampen bijdragen aan de bestrijding van het corona virus. De technologie in de lampen bestrijden de coronavirusdeeltjes in de lucht tot wel 97% en op oppervlakken tot wel 60%. De Fragrance Lamp vernietigt ongewenste geurtjes, zuivert en reinigt de lucht in de omgeving en laat daarna uw favoriete geur van Ashleigh & Burwood in de ruimte achter.  Deze methode van lucht reiniging en zuivering stamt uit de 19e eeuw waar het in ziekenhuizen werd gebruikt om de lucht te zuiveren van vieze geurtjes en bacteriën.

Om te bepalen hoe we het coronavirus bij ons thuis kunnen aanpakken, moeten we eerst begrijpen hoe het zich verspreid. Het Coronavirus verspreid zich  van persoon op persoon via het aanraken van besmette handen of oppervlakken, door hoest- of niesdruppels in de lucht door een geïnfecteerde persoon en mogelijk door deeltjes in de lucht. Studies tonen aan dat het COVID-19-virus tot drie uur in de lucht kan overleven en tot drie dagen op oppervlakken. Zelfs gewone huishoudelijke activiteiten, zoals het doorspoelen van het toilet of het gebruik van afzuigventilatoren in de keuken, kunnen het virus onbedoeld door de lucht verspreiden. Ontsmettingsmiddelen op basis van zeep en alcohol zijn effectief tegen het coronavirus.Producten op alcoholbasis verstoren de structuur van de eiwitten waaruit coronavirusdeeltjes bestaan, waardoor het virus wordt geïnactiveerd.

Ashleigh & Burwood katalytische geurlampen geven desinfecterende IPA-alcohol (hetzelfde ingrediënt dat in handdesinfectiemiddelen wordt aangetroffen) door katalytische verbranding af in de lucht. Wanneer de alcoholdamp in wisselwerking staat met coronavirusdeeltjes, lost het de lipidemembranen op en denatureert het de eiwitten van het virus. Hierdoor valt het virus letterlijk uit elkaar wanneer het wordt blootgesteld aan alcoholdamp en wordt het virus niet verder overgedragen. Onderzoek heeft uitgewezen dat het IPA in Ashleigh & Burwood katalytische geurlampen de coronavirusdeeltjes in de lucht tot wel 97% en op oppervlakken tot wel 60% oplossen het virus inactiveren. Deaarnaast reinigt  Fragrance Lamp o.a. rook geur (sigaretten), brandgeur, etensgeuren (ervaring met oliebollen bakken in de keuken met een Aroma Diffuser aan, door Opa Joop). Dierengeuren en alle andere geuren die in een huis schuilen.

*Doordat wij zijn uit gegaan van de door het internet verstrekte informatie is Adelheid niet aansprakelijk, van welke aard dan ook, voor onjuiste of onvolledige informatie met betrekking tot dit product. 

Hoe werkt de lamp?

Stap 1
Plaats de Fragrance Lamp op een stabiele ondergrond ( het beste ook op een schotel of onderzetter om het vlekken na morsen te voorkomen ). Vul de Fragrance Lamp tot 2/3. De Fragrance Lamp mag niet tot de rand worden gevuld. (In de kado doos zit een blaadje met de gebruiksaanwijzing in verschillende talen o.a. Nederlands.)

Stap 2
Plaats de lont (voor gebruik 30 tot 45 minuten in de Diffuser olie laten weken) en steek de steen aan. Laat de vlam 2 minuten branden. Blaas de vlam na 2 minuten uit. (Laat de vlam nooit branden zonder toezicht!)

Stap 3
Plaats de ventilerende deksel op de Fragrance Lamp. De Fragrance Lamp verspreidt nu uw favoriete geur en zuivert de lucht.

Stap 4
Om de diffuser helemaal te doven haal u de ventilerende deksel eraf (pas op, heet!) en plaatst de erbij geleverde solide dopje over de steen, hierdoor krijgt de steen geen zuurstof meer en zal hij uit gaan. Het beste kunt u bij het oppakken een doekje gebruiken.

Is de geur iets te sterk?
Meng wat purifier of neutral door de olie in de pot om de geur zachter te maken. Hoe meer purifier of neutral u toevoegt hoe zachter de geur wordt.